SKUNDAI.lt

Klubo PARADOX administratorė ir jos klientų aptarnavimo kultūra
Lina B., 25 m., Vilnius, 2006-10-12 Perskaityta kartų: 3753
Komentarų skaičius: 25
Savaitgalį teko viešėti Klaipėdoje pas draugę. Penktadienio ir šeštadienio vakarus praleidome naktiniame klube „Paradox“. Šis klubas buvo pasirinktas ne atsitiktinai - klaipėdietė draugė ten dažnai leidžia vakarus su draugais, jų apmokamų sąskaitų sumos yra nemažos, todėl gaunamas malonus aptarnavimas ir nuolaidos, rezervuojami staliukai. Pektadienio vakaras praėjo be incidentų, tačiau šeštadienį klubas „Paradox“ parodė kaip vertina savo klientus ir kokio lygio aptarnavimas ten yra.

O buvo taip. Šeštadienio vakarui buvo rezervuotas staliukas. Atėjome 3 merginos. Laukėme dar daugiau zmonių, bet laisvas kėdes greitai išgraibstė kaimynai... Užsisakėm. Viena draugė buvo už vairo, todėl negėre alkoholinių gėrimu, tik aš su kita drauge gurkšnojome gerimukus su laipsniais.

Kažkur po valandos priėjo klubo administratorė prie mūsų staliuko ir pareiškė: „Kodėl jūs negeriate? Gerkite daugiau, kitaip galit minti nuo staliuko - daug norinčių laukia!“.

Na galvojame gal susimaišė kažka ar panašiai... Aišku pasijautėme nemaloniai. Bet toliau gerai leidėme laiką, užsisakinėjome daugiau gėrimų, kad tik mūsų neišvarytų.

Dar po valandos vėl priena administratorė ir pareiškia: „Aš jus paskutinį kartą įspėju - gerkite!“. Gaila, kad manęs tuo metu nebuvo prie staliuko, o buvo tik viena iš mano draugių, būčiau aš jai paaiškinusi gyvenimo tiesas....

Iki to pareiškimo per 2 valandas buvome „pragėrę“ kažkur 100 Lt.

Gerbiama administratorė, neperseniausiai paaikštinta iš virtuvės, tikriausiai nelabai išmano kaip elgtis su klientais. Staliukai rezervuojami be jokio užstato ir nėra įspėjama, kad jūs privalote pragerto tokią ar tokią sumą. Paskui ateina ir grasina - jautiesi lyg kažką blogo padaręs ir visiškai nepageidaujamas! Be to ji visiškai negerbia lojalių klientų - kaip minėjau viena iš draugių buvo klaipėdiedė dažnai tenai besilankanti ir paiekanti sumas toli gražu ne 100 Lt. Ne tik prie mūsų staliuko administratorė buvo priėjusi - grasino ir kitiems mažai geriantiems.

Reziume - neikit į „Paradox“ tie, kurie neišgeriate po butelio „ant galvos“. Iš vis neikit jeigu nenorite būti apšaukti, kad jums būtų grąsinama, jeigu nenorite pasijausti kaip nusikaltėlis datrantis kažką blogo. O jeigu jau ruošiatės eiti - šoksite „gatavų budulių“ buryje.

Linkiu klubui „Paradox“ toliau užsiimti grasinimais, o intelektualiajai administratorei toliau žavėti lankytojus savo blondiniškais poelgiais! Taip pat linkiu daug budulinių klientų, kurie daug išgeria!
Raktažodžiai:

Skundo komentarai
Komentarų skaičius: 25
                 Vardas:

Saugos paveiklėlis
Įveskite raides, kurias matote paveikslėlyje
      Skaityti komentarus

Skundai| Paieška | Skųsk! Paskelbk skundą!| Reagavimas į skundą | Kontaktai | Atsakomybės apribojimas Svetainės lankomumo statistika