Ne vieną kartą nešiau savo kompiuterį į "Loginą", kad perrašytų, arba atnaujintų programas. Jie liepia užpildyti anketą, kurioje reikia išvardinti ką reikia padaryti mano kompiuteriui. Kai pildau anketą, sako,rašyk, viską ko tau reikia, man reikėjo suformatuoti C diską, suinstaliuoti Windows XP ir įrašyti antivirusinę. Jie priėmė mano anketą, sakė, kad gerai užpildyta. Kai atėjau atsiimti kompiuterio, tai paprašė nežmoniškų pinigų. Paklausiau už ką tiek daug mokėti. Pasakė, kad darėm viską ko aš prašiau, tada pradėjau su jais ginčytis,kad per daug prašo. Ginčo eigoje direktorius LUPEIKIS išsidavė, kad šiuo metu pažengus technologijom niekas neformatuoja C disko, yra kitoks kompiuterio valymo būdas, daug greitesnis. Kai priėmė anketą, sakė, kad gerai užpildyta, nors ten buvo įrašyta, kad reikia formatuoti C diską, o po to pasirodo niekas to nedaro. Tokiu atveju aš būčiau neprašęs, kad perinstaliuotų Windows ir antivirusinę, windows buvo legalus, o jie įrašė nelegalius, turėjau gerą antivirusinę, o jie įrašė savo kitą, kurios neformatavus diską net nereikejo keisti. Paklausiau, kodėl jie man nepaaiškino, pildant anketą, direktorius LUPEIKIS atsakė, kad neprivalo aiškintis kaip jie dirba. Dar bandžiau pasikalbėt su LUPEIKIU, bet jam atrodo, kad jis yra labai protingas ir didis žmogus, nes pradėjo vaidint, kad daug susigaudo ir kalbėjo su manim, kaip būtų tris kartus už mane protingesnis, parinkinėjo tokias frazes, kurių klausantis norėjosi greičiau išeit iš "LOGINOS". Daug mano draugų, gininaičių, taip tap susidūrė su LUPEIKIU, sakė tą pati, kad jis bando labai aukštomis frazėmis kalbėt ir vaidina protingą, bet nieko nepaaiškina normaliai ir atėjus kompiuterio atsiimt sugeba paprašyt daug pinigų. Taip pat "PROGMERA" prirašo į kompiuterį tokių programų, kurių niekas neprašė pildant anketą, o pinigų paskui reikalauja. Yra kitos kompiuterinės įmonės, kur nuėjus malonu bendraut ir niekas pinigų be reikalo neprašo